سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

پلیس فتا با افراد شایعه‌پراکن در باره کرونا برخورد می‌کند

رییس پلیس فتا استان کرمانشاه گفت: با افرادی که در شبکه‌های مجازی در خصوص شیوع بیماری کرونا شایعه پراکنی کنند مطابق قانون برخورد خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۶ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 21
کد خبر: ۳۶۵۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، پایگاه خبری پلیس روز جمعه به نقل از سرهنگ «علی کریمی» اظهار داشت: نشر اکاذیب و شایعات به گونه‌ای که باعث تشویش اذهان عمومی شود جرم بوده و پیگرد قانونی به همراه خواهد داشت.

 

وی تصریح کرد: با توجه به اعلام اعلام انتشار بیماری کرونا در برخی استان‌های کشور توسط وزارت بهداشت، متاسفانه بازار شایعات و انتشار کلیپ‌های دروغین در فضای مجازی داغ شده است.

 

سرهنگ کریمی افزود: با توجه به گستردگی مخاطبان فضای مجازی و زودباور بودن عده‌ای از آنها، اخبار کذب منتشر شده به سرعت گسترش یافته و این خود موجب رعب و وحشت میان اقشار مختلف می‌شود.

 

رییس پلیس فتا کرمانشاه ادامه داد: اگر تعدادی از کاربران هم از مدیران سایت‌ها منبع خبرشان را پرس و جو کنند عمدتا با پاسخ‌هایی مانند شنیده شده، منابع مطلع، شاهدان عینی و ... مواجه می‌شوند که هیچ‌کدام نمی‌توانند منابع موثقی برای درج این گونه اخبار باشند.

 

وی تاکید کرد: نشر اکاذیب که همراه با تشویش اذهان عمومی باشد جرم بوده و پیگرد قانونی برای انتشار دهندگان آن به همراه دارد.

 

سرهنگ کریمی در پایان با توصیه به شهروندان در خصوص دنبال کردن اخبار از طریق رسانه‌های رسمی، گفت: شهروندان می‌توانند افراد شایعه پراکن را با شماره تماس ۰۸۳۲۱۸۲۱۹۲۱ به پلیس فتا معرفی کنند.

منبع:  ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار